Бюрото за връзка на Европейския парламент в България организира дискусия

...
Бюрото за връзка на Европейския парламент в България организира дискусия
Коментари Харесай

Дискусия „Европейски мерки в защита на българския потребител“

Бюрото за връзка на Европейския парламент в България провежда полемика на тематика „ Европейски ограничения в отбрана на българския консуматор “ на 27 юни 2022 година, понеделник, от 10.00 до 11.30 ч. с стеснен брой аудитория онлайн в Дома на Европа, София, която ще се предава директно онлайн.  

Целта на полемиката е да показа неотдавна признатите от Европейския парламент ограничения в отбрана на европейските консуматори, като обърне особено внимание на разпоредбите за единно зарядно устройство, сигурността на продуктите, в това число отбраната при извършване на покупки онлайн, Законодателния акт за цифровите услуги и други В допълнение ще бъдат разисквани и механизмите за отбрана на потребителските права в България, като бъдат посочени и някои положителни европейски практики в тази област.

В събитието ще се включат Андрей Ковачев, член на Европейския парламент (ЕНП) и на Комисията по вътрешния пазар и отбрана на потребителите (IMCO), Игнат Арсенов, шеф на Дирекция „ Контрол на пазара “ на Комисията за отбрана на потребителите, Соня Спасова, шеф на Европейския потребителски център България и Антоан Атанасов, юрист от асоциация „ Активни консуматори “. Модератор ще бъде специалистът по стабилно ръководство на ресурсите Николай Михайлов от екипа на Денкщат България.

Предвидено е събитието да стартира с панелна полемика, последвана от отговори на въпроси от публиката в залата и онлайн.

Събитието ще се организира в конферентната зала в Дома на Европа, ул. „ Г. С. Раковски “ №124, София с предварителна регистрация. Ще бъде обезпечен и жестов превод за хората с повреден слух.

Регистрация за наличие онлайн (до 26 юни 2022 г.):. Местата са лимитирани.

Можете да изпращате въпросите си към участниците авансово в с хаштаг #2706.

Можете да наблюдавате събитието директно на страниците на Бюрото на Екологичен потенциал във и и да задавате въпроси към участниците посредством мнения към излъчването.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР