Бясната надпревара за космически печалби от тотото навлиза в абсолютния

...
Бясната надпревара за космически печалби от тотото навлиза в абсолютния
Коментари Харесай

Заредете късмета си със Спорт Тото

Бясната конкуренция за галактически облаги от тотото навлиза в абсолютния си пик с талоните на моментните лотарийни игри. Печалби достигащи милиони чакат избора, който може да внесе основни промени в живота ви.

Не пропускайте опциите да изтриете финансовите си терзания с главозамайващите суми, скрити под скреча на играта „ Разбий трезора “. В тази емблематична игра са заложени сложните за икономисване, само че извънредно приятни за харчене три топ облаги по 1 000 000 лв..

Можете да се присъедините към безгрижната компания на тото милионерите и с моментната лотарийна игра „ 60 години СПОРТ ТОТО “! Не се колебайте да си дадете късмет за някоя от трите облаги по 1 000 000 лв..

Участвайте в напористата акция по търсене на крупни суми и с талоните на „ Златната акция “. С инвестиция от 5 лв., може да заявите правото си на благосъстоятелност върху разнородни облаги до 500 000 лв..

Да не забравяме и класическите способи за замогване, намиращи се в числовите игри на Спорт Тото. За тиража в неделя прогнозният джакпот в играта „ 6 от 49 “ ще доближи сумата от 2 350 000 лв..

Много по-лесно от това да запишете наследника си в детската градина, е да заложите в играта „ Тото 2 – Зодиак “. В нея облагите са до 3 000 000 лв., а с такава сума, може да му наемете колкото желаете детегледачки, само че единствено при положение, че следвате екзотичното предпочитание да продължите трудовата си кариера.

Друг метод вечно да приключите връзките с недоволния си началник е играта „ 6 от 42 “, тъй като прогнозният
джакпот в нея е 740 000 лв.. Не пропускайте и да кандидатствате за сумата от 90 000 лв., насъбрана във „ Втори тото късмет “ на играта.

Грабнете ли някоя от топ облагите, просто наберете номера на директния си началник и му споделете, че излизате в неопределен отпуск.

Достойни за хвалене в обществените мрежи и на фамилни събирания са облагите от игрите „ Тото 2 - 5 от 35 “ и „ Тото Джокер “. Тяхната характерност е следната: ниски
залози и високи облаги. Просто пробвайте!

До 12-ти юли се включете и в акцията за лоялни клиенти „ 63 години ТОТО фикс идея “. Същият ден ще бъдат изтеглени 63-ма късметлии, които ще сграбчен облаги без спомагателен
залог. Времето до края на акцията напредва, тъй че побързайте да натрупате бонус точки в своите карти „ Тото клуб “.

Залози за числовите игри за 54-тия тираж, можете да вършиме в нашите пунктове и онлайн на www.toto.bg до 18:00 часа в неделя. Дали ще спечелите ще научите от тегленето на тиража, което ще се излъчи онлайн от 18:30 по Българска национална телевизия 1 тази неделя.

Актуална информация за игри и акции може да намерите в уеб страницата www.toto.bg, както в ФБ страницата на Тотализатора. За въпроси свързани с игри, тиражи, инспекция на талони се свържете на народен телефон 0700 17 771- всеки работен ден от 7:30-19:30 часа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР