Бяла. Когато правим политики, свързани с културата, с нашата духовност,

...
Бяла. Когато правим политики, свързани с културата, с нашата духовност,
Коментари Харесай

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов присъства на откриването на фолклорна вечер в Бяла

Бяла. Когато вършим политики, свързани с културата, с нашата нематериалност, която са ни завещали нашите предци, както Димитър Славов, аз съм уверен, че се прави оценка от всички. Той потвърждава, че е кмет на всички, и не дели хората на наши и ваши. Това сподели през вчерашния ден вечерта ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на фолклорна вечер в региона на актуализирания градски басейн в град Бяла, Област Русе, оповестиха от пресцентъра на партията. Цветанов благодари за поддръжката на Община Бяла, дадена по време на предварителните парламентарни избори. По думите му през днешния ден България има устойчиво държавно управление с министър-председател Бойко Борисов. Цветанов увери множеството, че тази поддръжка няма да бъде забравена.
Създаването на удобна среда за отдих в свободното време, ориентирана към младежите бе оценено високо от зам.-председателя на ГЕРБ. Цветан Цветанов прикани за интензивност кметския екип, който може да се възползва от новите стратегии с европейско финансиране. Той увери присъстващите, че страната на собствен ред ще помогне с републиканския бюджет.
Радвам се, че нещата в моя роден град Бяла към този момент се случват с много бързи темпове, съобщи пред множеството националният представител и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ в Русенска област Пламен Нунев. Важното е, че това място стана културно и спортно средище – за плажен волейбол и други Амбициите на кметския екип са огромни, акцентира Нунев.
Радвам се, че сте толкоз доста тук, тъй като това демонстрира вашата поддръжка към кмета Димитър Славов, тъй като единствено по този начин нещата ще се случват. В рамките на месец и половина, два Цветан Цветанов ще бъде поканен за формалното разкриване на няколко преасфалтирани улици в града, добави Пламен Нунев.
Откриваме лятото с тематични събития всеки петък на това място, означи в словото си кметът на Община Бяла Димитър Славов, който малко преди този момент срещна господин Цветанов с напредъка на строителството и на православния храм „ Свети Пантелеймон “ в квартал „ Гара Бяла “. В тази връзка бе потърсено подпомагане за завършването му, тъй като тази седмица бе подложен куполът на църквата и са нужни довършителни действия навътре в храма.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР