Бяха времена, когато Big Brother създаваше новия дневен ред на

...
Бяха времена, когато Big Brother създаваше новия дневен ред на
Коментари Харесай

Помните ли Давид Чехльото от Big Brother? Няма да повярвате как изглежда бившият на Елеонора

Бяха времена, когато Big Brother създаваше новия дневен ред на светските вести, само че през днешния ден това е най-вече Instagram, където се " раждат " всеки ден нови " звезди " и хора, мислещи се за значими. На всички ни е ясно, че множеството от тези хора се одобряват за VIP, а в действителност са... нищо. Да не бъдем обаче груби с родните инфлуенсъри, само че да не забравяме, че преди няколко години участниците от  Big Brother бяха първите риалити звезди у нас.

Днес много от тях са тотално изменени, имат си нови половинки, някои деца, развиват се надалеч от камерите и светската суетност. Наскоро си припомнихме за Хубавата Елена от втори сезон на Big Brother, а през днешния ден връщаме лентата към различен паметен участник, който стана прочут с прякора си Чехльото.

Виж още: Спомняте ли си хубавата Елена от Big Brother? Eто какво се случва с хубавицата в наши дни

Давид стана много прочут със красива половинка Елеонора, с която имат щерка. Двамата станаха известни през 2010 година, когато прекрачиха прага на Къщата на Big Brother Family. Не мина доста време, с цел да цяла България разбере, че посред им има съществени проблеми, които в последна сметка завършиха с разлъка. Скандали, подиуми на ревнивост, един пестник и много други грозни моменти.

Виж още: След мненията за децата: Джаферович се появи като съвършена майка и затвори доста усти 

Днес обаче Давид Чехльото, както го назоваха всички в нета по това време, е щастливо разграничен с еротичната танцьорка Елеонора. Качанов през днешния ден се занимава с хотелиерство, в случай че съдим от описанието във Fcaebook, където е отбелязал, че е управител на спа хотел във Велинград. 

Семейното му състояние не е известно, само че е отбелязал, че сега е самостоятелен. Е, във Фейсбук това е много всеобхватно изказване, а и кой въобще и трансформира статуса в днешно време там тъкмо!?

Виж още: В Харманли блесна първата елха: Коледа подрани в къщата на Генчо от " Игри на волята "

С някогашната му жена не е ясно какво се случва, а в обществените мрежи не е въобще дейна. Като гледаме обаче, Давид въобще не тъжи за Елеонора. Видно е от фотосите му в обществената мрежа, че в свободното си време се занимава с лов на риба, който му се отдава.

Виж още: Като две капки вода: Цветелина Янева е копие на майка си 

Изображение: https://www.facebook.com/david.kachanov 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР