, бяха възприети от мнозина като част от информационната война,

...
, бяха възприети от мнозина като част от информационната война,
Коментари Харесай

От картон ли е Арматата? Появи се видео с ретро танкове Т-62, пътуващи към Украйна -

, бяха възприети от мнозина като част от осведомителната война, която неизбежно съпътства бойните дейности.

Мнозина не повярваха, че Москва е изпаднала чак до такава степен, че да комплектова с толкоз допотопни машини танковите си батальони.

Т-62 е руски главен военен танк от първо потомство, основан през 1967 година по план от 1957-1961 като първи в света сериен танк с гладкоцевно оръдие. Производството му е спряно преди съвсем половин век - през 1975 година!

В няколко от Телеграм каналите обаче през днешния ден се появиха видеа, на които се вижда дълга влакова колона с тъкмо такива прадеди на актуалната бойна техника, която пътува от Русия към фронта в Донбас.

Това е следващият факт, че Кремъл изпитва както изострен дефицит на жива мощ, по този начин и на бойни машини във войната против Украйна.

След военните неуспехи на фронта в Москва се чуват от ден на ден рецензии за бутафорната военна мощност на Русия. 

През 2015 година на парада на успеха Кремъл показа Т-14 „ Армата “ - военен танк от пето потомство на верижна платформа, който сякаш е предпазен от всички съществуващи танкови снаряди. " Страшилището " обаче взе, че спря на Червения площад и стана за смях на света, а досега на фронта в Украйна не е видян нито един подобен.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР