"Бях уведомена от Янаки Стоилов в събота, че има положителен

...
"Бях уведомена от Янаки Стоилов в събота, че има положителен
Коментари Харесай

Ще се тествам последна, след като се уверя, че всичките ни хора са обгрижени, заяви Нинова

"Бях известена от Янаки Стоилов в събота, че има позитивен резултат за COVID-19 и влиза в болница. Веднага предприехме ограничения да уведомим всички членове на Националния съвет и администрацията, които участваха в пленума. Създадохме организация. В събота и неделя непрестанно бях в контакт с Щаба - те даваха към мен инструкции какво да предприемем ". Това сподели пред публицисти ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

"Днес тестваме всички, които участваха в това всеобщо партийно съвещание. Искам да успокоя членовете - няма да оставим никого без грижа. Най-важното в този момент е да ги обгрижим - всеки да мине тест и да получи помощта, от която се нуждае ", акцентира тя и напомни, че в Градския съвет на Българска социалистическа партия също тече тестване на всички контактни.

Нинова показа, че членовете на Националния съвет, които няма да могат да се тестват през днешния ден на "Позитано ", ще бъдат тествани в обитаемото място, където се намират, и всичко това е координирано с Националния действен щаб. "Бъдете спокойни - никой няма да остане без грижа и внимание в този миг ", сподели още тя.

Що се отнася до самия пленум, Корнелия Нинова увери, че са били подхванати всички нужни ограничения по инструкции на съответните институции- мерене на температурата на входа, стерилизация, носене на маски и слагане на указателни табели на столовете, с цел да се съблюдава нужната отдалеченост.

"Ще се тествам последна, откакто се уверя, че всичките ни хора са обгрижени ", увери Нинова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР