Бях номиниран за кандидат за кмет на София от партията,

...
Бях номиниран за кандидат за кмет на София от партията,
Коментари Харесай

Тодор Славков: Безобразията у нас са вече нетърпими

Бях номиниран за претендент за кмет на София от партията, основана от татко ми „ Напред България “ и за секунда не съм се замислял. Що се отнася до мотивацията – аз към този момент го усещам като фамилен дълг един тип - да се намеся в политиката, тъй като тези безобразия, които се случват освен в столицата, а и в цяла България към този момент доближиха до такива равнища – нетърпими. Това съобщи в студиото на ФАКТИ Тодор Славков.

" Не сме в сметките на социолозите за балотаж, никой не си прави сметки да участваме на балотаж, само че отнякъде би трябвало да се стартира. Ние участвахме и на предходните парламентарни и на предходните локални избори, като на предходните локални избори имахме 6000 гласа в София. Малко не ни доближи да влезем в общинския съвет, само че имаме общински съветници и кметове по места. Хората допускат, че идващите парламентарни избори ще са преди края на мандата, тъй че се готвим за тях ", разкри той.

" Най-голямото безсрамие у нас е корупцията. Никой не приказва задоволително за тази корупция, както в София хиляди дребни неща могат да се упоменат, които нервират хората и не са наред, само че най-големият проблем в столицата е корупцията – всичко идва от там – персоналния и частния интерес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР