Бях любовница на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Бях любовница на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Звезда на Playboy: Бях любовница на Доналд Тръмп

Бях държанка на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, съобщи някогашният модел на Playboy Карън Макдугал, написа Ню Йорк дейли бийст.

Американският таблоид е получил писмо от осем страници, в което дамата в детайли разказва връзката си със настоящия президент на Съединени американски щати. "Ние се запознахме на празненство, проведено от Playboy през 2006 година Когато го видях за пръв път, краката ми се подкосиха. Бях очарована от него до замая ", описа актрисата и манекенката. "След първата ни интимна нощ Тръмп ми сподели, че съм доста добра ", добави Макдугал.

Звездата от мъжката библия уточни още, че тя е посещавала своята възлюбена в Ню Йорк, а нейният ухажор й прибирал визитите, когато е бил в Лос Анджелис. "Той идваше в Града на ангелите освен по работа ", се показва още в изповедта. Моделът напомня, че до момента в който 45-ият собственик на Белия дом е въртял обич с нея, той е към този момент е бил женен за Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в... към профила.

"Аз се срещнах и с госпожа Тръмп, и със сина на президента от брака му с Ивана Зелничкова - Доналд младши на вечеря в Ню Йорк. Там бе и риалити звездата Ким Кардашиян Кимбърли Ноуъл „ Ким “ Кардашян (на британски: Kimberly Noel... към профила. Това стана към два месеца преди да се разделим ", написа още Макдугал. Тя обаче не разкри повода за какво на тяхната пламенна едногодишна връзка е бил комплициран край.

По-рано се появи информация по какъв начин юристът на Тръмп - Майкъл Коен е дал 130 000 $ на порноактрисата от Сторми Даниелс през октомври 2016 година Срещу парите артистката от филмите за възрастни не е трябвало да разкрива интимните си връзки с политика по месец преди изборите за водач на Съединени американски щати.

Карън Макдугал



Сторми Даниелс

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР