Буца в гърлото застава всеки път, когато видим възрастен човек

...
Буца в гърлото застава всеки път, когато видим възрастен човек
Коментари Харесай

Дядо Ангел остана без дом, спи на улицата. Има ли добри ХОРА?

Буца в гърлото застава всякога, когато забележим възрастен човек да мизерства. Все повече пенсионери се озовават без дом и храна. Системата, в която живеем, не разрешава на огромна част от тях да водят естествен метод на живот. А само ние хората можем да помогнем.

Такава е и историята на дядо Ангел, който от 6 дни е на улицата в Стара Загора. Загрижена жена обезверено моли за подпомагане. Необходима е квартира за 76-годишния мъж.

Ето какво написа дамата:

„ ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Здравейте. Пиша от името на Дядо Ангел, за който е имало изявления от предишни години в групата. Той е един измъчен човек с доста болести, който от 01.07. 2022 година е на улицата /под шубраци на Аязмото/. Причината е, че парцела, в който се намираше стаичката, която обитававаше, ще се продава и се е наложило да я напусне преди 6 дни. Всеки ден той минава около ателиенцето ми на " Х. Д. Асенов " под хотел Форум и ме помоли да напиша обява за - в случай че някой има опция да му отдаде стя чартърен /или да спомага за намирането на такава/ моли да го стори! Дядо Ангел има предпочитание и опция да заплаща за тази стая. Ако някой желае и може да му помогне със средства или по някакъв различен метод, може да се свърже с него на телефон 0877157145 - Ангел. Човека е доста мирен и в действителност е в доста тежко състояние - обезверен е. “

„ Спомена, че има много здравословни проблеми. С едното око не вижда въобще. Сърдечни проблеми също. Каза, че доста хора са му помогнали и в този момент също помоли за помощ. Ще спомагам за разкриване на сметка и ще я обявявам. Важно е в този момент да се приюти. Думите му бяха: " Моля Ви, пуснете вик за помощ!, " добави още тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР