Бутиковата круизна линия Azamara прави европейските плавания по-достъпни това лято,

...
Бутиковата круизна линия Azamara прави европейските плавания по-достъпни това лято,
Коментари Харесай

Круизна компания раздава безплатни нощувки

Бутиковата круизна линия Azamara прави европейските плавания по-достъпни това лято, предоставяйки много безвъзмездни екстри на клиентите си. Тя подарява три нощувки, в случай че резервацията е направена до 2 юни, написа Travel + Leisure.

Офертата е в действие за определени европейски круизи през 2023 година с дълготрайност 8 или повече нощувки, заминаващи сред 1 август и 31 октомври. В допълнение, пътешествениците могат да получат 50% отстъпка за втори пътуващ и до $750 бордови заеми на каюта.

Искахме да изразим благодарността си към нашите посетители и сътрудници със специфична оферта, която им разрешава да изживеят повече “, споделя президентът на Azamara Карол Кабезас.

„ По-завладяващи събития, повече културни връзки, повече време в пристанището и повече нощувки – това са изключителните преимущества, които нашият дребен корабен флот предлага на гостите си, с цел да оценят същински дестинацията “, добавя тя.

Офертата е в действие за няколко плавания, като да вземем за пример 17-дневно странствуване в Норвегия, по време на което пасажерите могат да се възхищават на фиорда Трол. Тя важи и за 12-дневното емблематично странствуване Med със спирки в Дубровник, Котор, Черна гора, Санторини и други, както и за 9-дневното пътешестване до Хърватия със спирки в пет разнообразни града и острова.

В цената на круиза се включват бакшиши и определени питиета, както и безвъзмездна културна стратегия на борда и на сушата. Във Флоренция, да вземем за пример, пътешествениците могат да посетят опера, а в Палма де Майорка да се насладят на фламенко танци.

Azamara оперира дребен флот от четири кораба с потенциал от единствено към 700 посетители. Миналата година компанията кръсти най-новия си транспортен съд Azamara Onward.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР