Бургазлията Фавиол Сефери отпразнува в неделя рождения си ден с

...
Бургазлията Фавиол Сефери отпразнува в неделя рождения си ден с
Коментари Харесай

Скандалният бургаски плейбой и влогър Фавиол събра елита на тайно парти за рождения си ден

Бургазлията Фавиол Сефери отпразнува в неделя рождения си ден с празненство в изтънчено столично заведение. Въпреки че на празненството били поканени единствено най-близките хора на интернет сензацията, то било почетено от куп известни персони, оповестява Флагман.бг.

Скандалният плейбой и този път не изневерил на стила си, откакто до последно съумял да резервира в цялостна загадка празненството за рождения си ден. От самия ваучър пък няма нито една фотография, изтекла в обществените мрежи.

На празненството участвали победителката във ВИП брат 2016 Миглена Ангелова, актуалната половинка на Фавиол – рапърката Диона, дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, Искрата, силиконовата сексбомба Кристин Каменова, гримьорът Валентин Кулагин, както и синът на някогашния градски прокурор на София Николай Кокинов – Димитър.

Сред гостите на купона са били и сътрудниците на бургазлията от парфюмерия Мартинез. След фурора, който провокира в интернет със скандалното си държание и язвителен език, неотдавна Фавиол развива и сполучлив бизнес. Неговият парфюм безусловно взриви пазара, откакто ароматът се изчерпи за рекордно малко време. Само преди броени дни беше пусната в продажба и втората партида от първия български нишов парфюм.

След невероятния триумф бургазлията и неговите сътрудници към този момент възнамерявали да продават Insomnia и в чужбина. Самият Сефери пък обмислял да пусне и втори мирис, който се чака да излезе на пазара това лято.

Фавиол още веднъж не изневери на стила си и точно на празника разгласява провокативен клип в лъскавото си Бентли, в което обстойно и нашироко се хвали с триумфите си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР