Бургаското момиче, което светът обича и следи всяка нейна изява,

...
Бургаското момиче, което светът обича и следи всяка нейна изява,
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Бургас е моят Ел Ей

Бургаското момиче, което светът обича и следи всяка нейна изява, от няколко дни е в родния си град. Това е първото завръщане на актрисата у дома за последните две години, в които не стопира да пътува сред Европа и Съединени американски щати. През предходната седмица тя бе на фестивала в Кан с българо-френската продукция " Жените в действителност плачат ". 

" Бургас ми е в сърцето, тук ми е уютно, това е моят дом, постоянно съпоставям града ни с Ел Ей. И двата града са близки, създават сходни чувства ", показа 25-годишната актриса, която одобри поканата да стане почетен гражданин на Бургас.

„ Много желая да поддържа Бургас. Съпричастна съм към всичко, което се случва тук. Готова съм да се включа в бъдещи културни начинания, а най-голямата ми фантазия е да върша кино планове в целия бургаски район, да фотографирам с български артисти ”, сподели Бакалова на срещата с кмета на града. Мария също по този начин показа, че докато е в Бургас не стопира да изпраща фотоси и клипове на родния си град към задграничните екипи, с които работи. В обществените мрежи се появиха и редица нейни фотоси с почитатели от плажа.

Междувременно Нова тв посочи, че номинираната за " Оскар " актриса и продуцентът й Юлиан Костов подготвят поредност от филми, които да се снимат в България, с български артисти и със специфичен акцент Черноморието. Те ще си партнират с огромни стрийминг платформи, като Netflix, Amazon, HBO.

Дни по-рано Бакалова бе посетител и в Министерството на туризма по покана на служебния министър доцент Стела Балтова, 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР