Бургаският плувец, многократен национален шампион и световен и европейски рекордьор

...
Бургаският плувец, многократен национален шампион и световен и европейски рекордьор
Коментари Харесай

Плувецът Цанко Цанков се включи със специално видео за благотворителна кауза

Бургаският плувец, нееднократен народен първенец и международен и европейски рекордьор Цанко Цанков насочи мощно и прочувствено новогодишно видео приветствие за Сейшелските острови. Идеята и инциативата за това е на Мисис Бургас 2019 - Мариана Атертон, с която са съграждани.

С видеото своите новогодишни пожелания насочиха също и бургаския олимпийски играч по бадминтон и футзал Теодор Жеков, както и доста общественици и представители на бизнеса от Сейшелските острови.

Госпожа Мариана Атертон, която е мощно обвързвана със Сейшелските острови освен поради нейния бизнес там, показа че е стартирала тази инциатива, с цел да подкрепи прочувствено хората от Сейшелите в борбата им с първата вълна от COVID-19.

Сейшелските острови са една от доста дребното страни, които през миналата година не бяха наранени от вируса, само че от началото на 2021 година бяха застигнати от първата за тях вълна на пандемията и сега се намират в цялостен локдаун.

Г-жа Атертон показа, че Сейшелите са доста дребна острвна страна, в която здравните потенциали се изчерпват доста бързо и са извънредно и доста подвластни от въшна помощ.

Според Мариана Атертон, концепцията на видеото е да изрази поддръжката на българския национален дух с заслужен представител в лицето на Цанко Цанков, който реализира невъзможното по време на пандемията от COVID-19 и сложи международен връх за 12-часово плуване без спиране в 50-метров басейн.

Според нея поздравлението съставлява дребен, само че сърдечен принос за покачване на духа на народа на Сейшелите и показва съпричастността ни към пандемична обстановка в островната страна, с пожелания и вяра за по-добра и сполучлива 2021 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР