Бургаският бизнесмен Георги Димитров е мъжът, който се обеси на

...
Бургаският бизнесмен Георги Димитров е мъжът, който се обеси на
Коментари Харесай

Шок в Бургас! Известен бизнесмен взе кабел и направи най-голямата беля

Бургаският предприемач Георги Димитров е мъжът, който се обеси на връв в жилището си в бл.73 в ж.к. " Лазур ", предава Флагман.бг. 51-годишният мъж имал ползи в областта на строителството и от години поддържал висок стандарт на живот, описаха негови съседи.

Карал скъпи коли и показал, че бизнесът му е извънредно печеливш. Димитров не бил женен, само че от известно време имал сериозна другарка, която комшиите му постоянно засичали.

" Много прелестен и образован човек. Не знаем какво го е предиздвикало да постави завършек на живота си.Беше ухилен, имаше печеливш бизнес и никой не е подозирал, че претърпява тежка рецесия ", описаха хора от блока, поискали анонимност.

Те допълниха, че Димитров се пренесъл в това жилище - двустаен апартамент с невероятна гледка към целия бургаски залив преди 20-ина година.

Припомняме, че бургазлията постави завършек на живота, откакто се обеси с кабел в хола си. Преди това оставил прощално писмо на приятелката си, на която се обяснил в обич и изразил отчаяние, че връзката им се е провалила.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР