Бургаска траурна агенция пое безвъзмездно разходите по погребението на 44-годишния

...
Бургаска траурна агенция пое безвъзмездно разходите по погребението на 44-годишния
Коментари Харесай

Огромна трагедия в семейството на бургазлията Руслан, скочил от 3-ия етаж при пожар

Бургаска траурна организация пое безплатно разноските по погребението на 44-годишния Руслан от жк. „ Меден рудник”. Близки и съседи се пробват с всички сили да оказват помощ на съкрушената на майка на бургазлията, с който дружно живяха в блок 105 в жк. „ Меден рудник”.

Припомняме, че Руслан скочи от 3-ия етаж на блока, с цел да се измъкне от огнения пъкъл, който бушуваше в жилището на 12-и октомври т.г. В резултат на случая мъжът бе с 40 % изгаряния и с два счупени крайници.

В четвъртък от Клиниката по изгаряния във Варна оповестиха, че опитите на лекарите да спасят живота му са останали несполучливи и Руслан е умрял.

„ Агенцията и в частност аз поемаме разноските по погребението, тъй като сме съпричастни към тежката орис на това семейство. Живея покрай блока, в който стана случая, познавам Руслан и майка му, знам и какво беше финансовото им положение”, описа пред "Флагман " шефката на погребалната организация Наталия Иванова.

По думите й тя постоянно е засичала Руслан в комплекса, само че постоянно я е поздравял с усмивка и се държал възпитано.

„ Знам, че имаше някакви душевен проблеми, само че постоянно е бил съответен. Много спокоен и непретенциозен беше. Разходите по погребението са към 1500 лева, само че първо сме хора и би трябвало да си оказваме помощ в сложни моменти”, сподели още Иванова.

След огнения пъкъл в жилището, Община Бургас се зае да възвърне вредите, нанесени по парцела. От пламъците изцяло бе изгоряла една от стаите. А в другите пространства бе опожарено.

Огънят беше толкоз огромен, че съумя да нанесе вреди и на прилежащите жилища в блока.

Погребението на Руслан беше през днешния ден в Гробищния парк в Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР