Burgas24.bg Борислав Стоянов – Хлебаря, който е обвинен в убийството

...
Burgas24.bg Борислав Стоянов – Хлебаря, който е обвинен в убийството
Коментари Харесай

Хлебаря пред Burgas24.bg: Не съм убил сестра си, истината ще ви изненада!

Burgas24.bg Борислав Стоянов – Хлебаря, който е упрекнат в убийството на личната си сестра. Припомняме, че нещастието, която потресе Созопол, се разигра на 19-и юни тази година.

Днес трябваше да започва делото против 55-годишния мъж, който е обвиняем за това, че по несъобразителност е предизвикал гибелта на сестра си Десислава. Стоянов пристигна в съда на личен ход, защото без да се подвига доста звук, мярката му за неотклонение е била променена на " домакински арест ". Придружаваше го старата му майка Павлина, която също е безапелационна, че синът й е почтен. Както тя, по този начин и брачният партньор й отхвърлят да се конституират като цивилен ищци и частни обвинители на сина си.

Ход на делото по този начин и не бе даден, защото бранителят на Борислав е бил опериран по неотложност. Следващото съвещание е планувано за 15-и ноември, като съвсем несъмнено е, че процесът ще мине по общия ред – с разпит на очевидци и събиране на още доказателства. Това значи, че в случай че Борислав бъде приет за отговорен, присъдата му няма да бъде редуцирана и той ще прекара дълго време в пандиза.

Очаквайте единствено в Burgas24.bg разтърсващия роман на Павлина, която от една страна скърби за мъртвата си щерка, само че въпреки това има вяра в невинността на сина си!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР