Бургас. За мен е много важна обратната връзка, която получаваме

...
Бургас. За мен е много важна обратната връзка, която получаваме
Коментари Харесай

Кирил Добрев, БСП: Политика не се прави лабораторно, от кабинетите, ние разчитаме на структурите по места

Бургас. За мен е доста значима противоположната връзка, която получаваме от членовете ни при тези работни срещи, тъй като няма по какъв начин да вършим политика лабораторно, от кабинетите. Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев при срещите си с актива на партията в Бургас и Созопол, оповестиха от пресцентъра на партията . „ За мен най-важното е да възстановим и вдъхнем доверие в структурите, тъй като без мощни структури не можем да вършим политика. И никой не може да оспори обстоятелството, че партията ни е оживяла през всичките тези години на прехода, с помощта на своите структури ”, безапелационен бе Добрев.
Зам.-председателят на партията сподели, че реорганизацията вътре в Българска социалистическа партия и обновлението на парламентарната група са дали живот на партията. Той добави, че през тази година за Българска социалистическа партия съществени цели ще продължат да бъдат образованието, стопанската система, опазването на здравето и обществените действия. Кирил Добрев добави, че като единствена опция на ГЕРБ, Българска социалистическа партия би трябвало да работи в посока връщане на доверието у хората. „ За мен, като отговарящ за партийната активност, е значимо самочувствието и отношението към всеки един партиен член. Съдбата на всеки един партиен член е значима за нас, с цел да се почувстваме още веднъж един тим ”, съобщи зам.-председателят на левицата.
Според Добрев вотът на съмнение е по всички политики на държавното управление и не е закрепен върху избран министър или несъмнено ведомство. „ Корупцията стартира от приемането на детето в детската ясла и свършва при заплащане под масата за място в гробищата. По-лошото е, че хората одобряват към този момент корупцията като нещо обикновено - метод на битие и метод на действие на страната ”, разяснява още той. Кирил Добрев добави още, че голяма част от българския бизнес споделя, че би трябвало да си заплати, с цел да получи социална поръчка. „ Искам да развенчая и мита, че злепоставяме България по време на европредседателството. Как тъкмо я злепоставяме? Да не би всички тези европейски водачи и служители, които са тук поради председателството, да не знаят, че България е преди всичко по корупция и на последно по приходи в Европа? Да не би в Европа да нямат визия от положението на страната ни след 10-годишно ръководство на ГЕРБ? ”, попита Кирил Добрев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР