Бургас. Световноизвестният струнен квартет BOND ще изнесе концерт в Летния

...
Бургас. Световноизвестният струнен квартет BOND ще изнесе концерт в Летния
Коментари Харесай

Бургас: Световноизвестният струнен квартет BOND ще изнесе концерт в Летния театър на 11 юли

Бургас. Световноизвестният струнен квартет BOND ще изнесе концерт в Летния спектакъл в Бургас по случай 20-годишния си празник на сцената. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Музикалният театър ще се състои на 11 юли от 20.30 часа. Публиката ще има опцията да слуша онлайн музиката на Таня Дейвис (първа цигулка), Еос Чатър (втора цигулка), Елспет Хенсън (виола) и Гай-И Уестерхоф (чело), които ще показват един спиращ дъха кросоувър театър, квалифициран особено за основната годишнина. Той ще включва всичко най-хубаво от творчеството им.
От раждането на групата през 2000 година те притеглят голямо внимание върху себе си поради нечуваните до този миг тълкования на класическа музика, примесена със модерна поп и денс музика. От тогава те се трансформират в емблема и пионери на кросоувър течението. С осъществени милиони продажби BOND си печелят купата на най-успешния и добре продаван струнен квартет за всички времена.
Билети за концерта на BOND в Бургас на 11 юли могат да се открият в билетната каса на НХК, касата на Държавна опера - Бургас, OMV и мрежата на Ивентим.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР