Бургас се готви за третото издание на атрактивния турнир по

...
Бургас се готви за третото издание на атрактивния турнир по
Коментари Харесай

Бургас приема третото издание на турнир по плажно ръгби

Бургас се готви за третото издание на атрактивния шампионат по плажно ръгби 5, който ще се организира на 14, 15, и 16 август на централния плаж в града. Турнирът ще се организира по Световните правила за плажно ръгби и в него ще вземат присъединяване тимове от България, Румъния, Македония и Сърбия.

"Ръгбито е най-социалният спорт в света. Спортът с най-вече правила. Спортът, които може да започнете да практикувате от напълно дребна възраст без да имате ограничавания от пола. Спортът, който има най-вече посоки - ръгби в зала, на трева, на плаж, ръгби с разнообразни вариации на контакт и други Спортът, който може да се практикува и намира общност в средите при хора с увреждания. Като образец давам контролната среща на национално равнище - България против Англия (увреден слух), в който и аз взех присъединяване.

Спорт, участващ освен като физическо и тактическо развиване на личността, само че и повишаващ интелекта на човек. Основната ни цел с шампионата на плажа е да представим една от най-бързите елементи на ръгби играта, да развием и разпространим спорта освен в нашия град, само че и в България ", съобщи Николай Кючуков, уредник на събитието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР