Бургас. Посветих победата на майка си, защото смятам, че тя

...
Бургас. Посветих победата на майка си, защото смятам, че тя
Коментари Харесай

Стефани Кирякова от националния ансамбъл по художествена гимнастика: Посветих победата на майка си, защото смятам, че тя е най-силната жена в моя живот

Бургас. Посветих успеха на майка си, тъй като считам, че тя е най-силната жена в моя живот. Това сподели пред публицисти международната ни шампионка с националния отбор по художествена гимнастика Стефани Кирякова, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Бургас .
„ Седмиците преди Световното състезание бяха доста тежки и за двете ни и основно поради нея съумях да реализира този огромен съумях. Тя постоянно доста ме е подкрепяла, била е зад тила и ме е насърчавала да не се предавам ”, уточни още Кирякова. На въпрос по какъв начин е съумяла да се окуражи в този сложен миг тя отговори, че без Божията поддръжка и без майка си е нямало да може да се оправи. „ До мен бяха фамилията ми, ансамбълът и моите треньори в Бургас и София ”, добави Стефани Кирякова.
Тя изрече и своите благодарности към кмета на Бургас Димитър Николов. „ Г-н Николов, доста Ви благодаря, че ме поканихте през днешния ден, благодаря и за тези прелестни награди, за поддръжката, която ни оказахте, и се надявам да нося още доста триумфи и наслада на град Бургас “, съобщи Кирякова.
Деница ДИМИТРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР