Бургас. По проекта Първокласно начало започна повсеместен ремонт на класните

...
Бургас. По проекта Първокласно начало започна повсеместен ремонт на класните
Коментари Харесай

Бургас: На есен всички първолаци ще влязат в ремонтирани и модерно оборудвани класни стаи

Бургас. По плана " Първокласно начало " стартира всеобщ ремонт на класните стаи в Бургас, които наесен ще посрещат първолаци, оповестиха от пресцентъра на Общината . Това се случва във всички учебни заведения на територията на общината - от най-голямото градско до най-малкото селско.
Пълна смяна ще претърпят 100 класни стаи. В тях ще има антибактериални настилки, лед осветяване, нови шкафчета, нови единични чинове (с алтернатива да се конфигурират по друг начин), нови интерактивни дъски, които могат да се комбинирани с електронни учебници и електронен дневник.
" Проектът " Първокласно начало " има и друго измерение, с изключение на материалното, което е също толкоз значимо. С него вкарваме нови форми на работа в първи клас, съчетаващи най-хубавото от българския и опита на други европейски страни в образованието ", сподели кметът Димитър Николов.
За тази цел по-рано през годината Община Бургас провежда и организира образования на десетки учители за работа с нови технологии и нови методики за образование.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР