Бургас отново ще прикове погледите с две модни топ събития

...
Бургас отново ще прикове погледите с две модни топ събития
Коментари Харесай

Горещо лято в Бургас! Градът ще е домакин на Mrs. Planet 2022

Бургас още веднъж ще прикове погледите с две фешън топ събития в разгара на лято 2022. Градът ще е хазаин на един от най-престижните състезания за хубост в света – Mrs. Planet 2022, а ден преди този момент и дебютното фешън ревю Burgas Summer Festival. Двете събития ще се проведат на 14-ти и 15-ти юли, от 20:00 ч, в градината на актуализирания Културен дом на НХК.

Създаденият в Холивуд преди повече от 25 години конкурс Mrs. Planet ще се организира в България, а участнички ще бъдат хубавици от над 20 страни, измежду които Филипините, Малайзия, Индия, Сингапур, Украйна, Литва, Румъния, Грузия и други Всички те ще имат опция да се срещнат с българската просвета,история и забележителности. Организаторите разкриват, че в границите на седмица те ще имат богата и изпълнена с приятни страсти стратегия. Тя включва публично Welcome Party, изявление с интернационалното жури, фешън дефиле, Fashion Party, мини състезанията Мисис Планет-спорт и Мисис Планет-талант.

Основната цел на Mrs. Planet 2022  е да промотира туристическите, културните, естествените и историческите забележителности на страната хазаин.

Да подкрепя развиването на туризма, другарството и културните връзки сред нациите. Друга съществена цел на състезанието е привличането на посетители и туристи от целия свят в страната уредник. По традиция Mrs. Planet подкрепя разнообразни благотворителни дела.

Burgas Summer Festival пък е първото по рода си фешън ревю, което ще се организира за първа година край морето. То е комбиниране на разнообразни стилове дамски тоалети - от спортно-елегантни до строго публични, ще се показват най-новите трендове в грима и прическите за сегашния сезон, както и настоящи сбирки бижута. Ревюто съчетава в себе си, всичко належащо за цялостната визия на една дама.

В Burgas Summer Festival ще вземат присъединяване настоящите модели на организацията, носителки на купата " Мис България ", както и омъжени дами с наградата " Мисис Бургас " и " Мисис България ". Организаторите резервират в загадка името на водещия, издават единствено, че е морски човек, а измежду гостите се чакат известни имена от родния хайлайф, представители от сферата на бизнеса, културата, спорта, както и доста общественици.

В стилния театър присъединяване ще вземат и надарени бургаски реализатори, които в допълнение ще издигнат настроението на гостите.

Събитието се провежда взаимно от стилните организации " Интер моделс Бургас " и " Интерсаунд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР