Бургас. Официалната премиера на видеото към нашумялата дуетна песен Близкият

...
Бургас. Официалната премиера на видеото към нашумялата дуетна песен Близкият
Коментари Харесай

Тони Димитрова и Стефан Илчев ще представят дуетното си видео към песента Близкият пред жителите на Бургас

Бургас. Официалната премиера на видеото към нашумялата дуетна ария „ Близкият ” е планувана за 8 септември, от 10.00 часа, само че особено за жителите на Бургас клипът ще бъде извънредно показан през днешния ден от 20.30 часа, в градината на експоцентър „ Флора ”. Това оповестиха от Общината .

" Мини спектакълът ще събере на едно място любимците Тони Димитрова и Стефан Илчев, както и част от снимачния екип – журналиста Асен Йорданов, създател на текста - който е наследник на огромния бургаски стихотворец Недялко Йорданов, продуцента Игор Марковски и режисьора на клипа Васил Стефанов. Те ще споделят забавни моменти от снимачния развой. Видеото към „ Близкият ” е снимано в Бургас, а изложба „ Георги Баев ” се трансформира в един от декорите на клипа ", допълват от локалната администрация.

Реализирането на продукцията е осъществено с поддръжката на Община Бургас по стратегия за съфинасиране на културни планове.

От няколко дни в най-голямата платформа за видео шерване се върти сполучливо 12-секундния тийзър, който за няколко часа набра повече от 5500 гледания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР