Бургас. Общината ще обособи четири безплатни зони за паркиране по

...
Бургас. Общината ще обособи четири безплатни зони за паркиране по
Коментари Харесай

Бургас: Общината ще обособи четири безплатни зони за паркиране по ул. „Дебелт“ в к-с „Възраждане“

Бургас. Общината ще обособи четири безвъзмездни зони за паркиране по ул. „ Дебелт “ в к-с „ Възраждане “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Те ще са ситуирани върху нейни лични неблагоустроени и денивелирани терени, които и през днешния ден се употребяват нерегламентирано за същото. На четирите местоположения ще бъдат построени асфалтови подходи, които да водят към зони, където да се паркира върху бетонови детайли на тревна фуга. Това ще направи паркирането по-удобно, а с прелюдия ред и местата ще станат повече. Планира се те да бъдат общо към 120.
Първият от четирите паркинга ще е при пресечките с „ Македония “ и „ Самуил “. Там ще има 20 места + 1 за хора с увреждания. По него към този момент се работи. Когато приключат строителните действия по първия, ще се пристъпи поетапно към идващите. Няма да се работи по всичките по едно и също време, с цел да не се затруднява така и така комплицираното автомобилно придвижване в к-с „ Възраждане ".
Вторият паркинг ще е при пресечките с „ Македония “ и „ Пробуда “ - 26 места + 2 за хора с увреждания.
Третият паркинг ще е при пресечките с „ Пробуда “ и „ Любен Каравелов “ - 36 честа + 2 за хора с увреждания.
Четвъртият паркинг ще е при пресечката със „ Сливница “ - 25 места + 2 за хора с увреждания.
Община Бургас счита тези ограничения за нужни, само че те няма да решат генерално казуса с паркирането. Тя предлага на жителите вид с създаване на етажни паркинги през идващите години и търси необятна социална поддръжка по тази градоустройствена тематика - https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/38279.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР