Бургас. Община Бургас в партньорство с Университет Проф. д-р Асен

...
Бургас. Община Бургас в партньорство с Университет Проф. д-р Асен
Коментари Харесай

Екоинициативата Син етикет в Бургас започва конкурс за изработка на оригинално лого

Бургас. Община Бургас в партньорство с Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ афишират конкурс за разработване на графично лого за своята екологична самодейност „ Син етикет “. Това оповестиха от Общината . Логото ще е главен знак за маркиране на заведения за хранене и развлечения, които се включат в акцията за понижаване на полимерните боклуци и не употребяват материали за еднократна приложимост от пластмаса като чаши, чинии, сламки и принадлежности за хранене.

С истинското графично лого обектите ще бъдат отличавани и на интегрираната туристическа платформа GoToBurgas и представянето им на проведени събития в границите на план за запазване на околната среда.

Изисквания към логото:

-Логото би трябвало да бъде пригодено за статична печатна и електронна интерпретация. Да е създадено по този начин, че да е уместно за потребление с и без декор, както в дребен, по този начин и в по-голям размер. Да бъде уместно за печатни реклами и сувенири, осведомителни табели, билбордове;
-Графичните планове би трябвало да включват разновидности на кирилица и латиница, съпроводени от цветни и черно - бели версии с опция за компютърна анимация. Логото би трябвало да бъде създадено и показано във формат JPG, както и във векторен формат (EPS, AI, CDR, PDF).

Условия за присъединяване:
-Всеки създател може да предложи до 3 проекта;
-Всеки план следва да е основан особено за задачите на конкурса;
-Концепция, с която обосновава концепцията си - влияние на шрифтове, цветова гама и елементи;
-Заедно с плана си създателят би трябвало да приложи: имена, ел. поща и телефон за контакт;
-Подписана декларация за авторство на оферти план (Приложение 1).

Краен период за изпращане на плановите файлове: 20 май т.г. (Европейски ден на морето). Предложенията следва да бъдат предоставени на e-мейл: [email protected] или на електронен притежател в Община Бургас на ул. „ Александровска “ 26.

Оценяването и класирането на постъпилите в инструкции период планове ще се извърши от оценителна комисия в следния състав:
-Графичен дизайнер;
-Художник;
-Представител на Дирекция " Култура, маркетинг и връзки с обществеността " при Община Бургас;
-Представител от екипа за ръководство на плана.

Журито ще излъчи един победител. Организаторът си резервира правото да провежда галерия с всички постъпили планове. Победителят в състезанието получава парична премия в размер на 240 лв..

За повече информация: Община Бургас, гр. Бургас, ул. " Александровска " № 26; ел. поща: [email protected]

Изработването на логото „ Син етикет “ е част от план " Повишаване на знанията за морската околна среда за стабилно ръководство на морските запаси и реализиране задачите на наследник напредък ", финансиран по Програма за морско дело и риболовство 2014 – 2020 година Той има за цел да увеличи ангажираността и отговорността на жителите и посетители на град Бургас за опазването на морската среда, понижаване използването на продукти от пластмаса за еднократна приложимост.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР