Бургас. Община Бургас обявява ученически конкурс за гидове на отборите,

...
Бургас. Община Бургас обявява ученически конкурс за гидове на отборите,
Коментари Харесай

Бургас: Общината обявява ученически конкурс за гидове на отборите, участващи в Международно математическо състезание

Бургас. Община Бургас афишира училищен конкурс за гидове на тимовете, участващи в Международното математическо съревнование – BIMC 2018 (Bulgaria International Mathematics Competition 2018). Това е чудесна опция за инициативни и любопитни младежи, които желаят да упражнят своя британски език и да намерят другари от други страни и континенти, оповестиха от пресцентъра на Общината . Над 40 народи ще бъдат показани на огромния конгрес в Бургас.
Кандидатите в състезанието би трябвало да дават отговор на следните условия:
– Да са навършили 16 г.;
– Да владеят чудесно британски език (ниво Upper-Intermediate или по-високо);
– Да са постоянни ученици;
– Да имат положителни информационни умения;
– Да имат умения за работа в екип;
– Да имат организационни умения;
– Да имат подготвеност да реализират дейностите безплатно, на доброволни начала.
Състезанието IMC (International Mathematics Competition) e едно от най-престижните интернационалните математически надпревари в света. Създадено през 2003 година, всяка година то се организира в друга страна. Една от неговите най-важни цели е да се сътвори платформа за възпитаници от целия свят за продан на познания и на практика опит в региона на математиката, както и да се развие към този момент основаното съдействие за показване на новаторски способи при преподаването на математика. Освен, че ще даде опция на участниците да покажат своите качества и гений, надпреварата също по този начин ще се трансформира в място за среща на разнообразни култури, насърчавайки толерантността и другарството.
BIMC 2018 ще се организира в интервала 1-6 юли.
Доброволците ще бъдат ангажирани за времето на целия престой в гр. Бургас на участващите тимове. Гидовете би трябвало да имат подготвеност да извършват следните съществени отговорности:
– Да съпровождат тимовете по време на всички мероприятия от формалната стратегия на състезанието;
– Да реализират връзката сред тимовете и уредниците на състезанието;
– Да спомагат за провеждането на екскурзоводските беседи;
– Да почитат полезностите и културните разлики на тимовете, които съпровождат.
Община Бургас ще поеме разноските за превоз, храна и други, свързани с реализирането на активността на гидовете. Всеки от тях ще получи документ за положен непринуден труд, както и рекламни материали за надпреварата.
Кандидатите следва да изпратят малко заявление в свободен текст по е-поща на следния адрес: [email protected], не по-късно от 16 март 2018 година Датата за събеседването ще бъде обявена в допълнение на претендентите на посочен от тях електронен адрес.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР