Бургас. Наред с традициите в плувните спортове, Бургас вече има

...
Бургас. Наред с традициите в плувните спортове, Бургас вече има
Коментари Харесай

Бургас: Градът вече има прекрасен нов покрит басейн, в който през октомври и ноември ще се проведат два мащабни турнира

Бургас. Наред с традициите в плувните спортове, Бургас към този момент има и прелестен нов затрупан басейн. През октомври и ноември в него ще се проведат два огромни шампионата. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Нека подкрепим нашите състезатели и се представим на равнище като дейна аудитория!
Първият от двата огромни плувни шампионата стартира на 12 октомври. От 12 до 14 октомври в новопостроения плувен комплекс " Парк Арена ОЗК " започва Четвъртото издание на интернационалния шампионат по плуване " Бриз ". Организатори на влиятелното съревнование са ПК " Бриз " и Община Бургас. То е част от календара на Българска федерация плувни спортове, ФИНА (Международна федерация плувни спортове), ЛЕН (Европейска лига плувни спортове) и на практика открива сезона у нас. Турнирът дава опция на изявените ни състезатели да покрият норматив за международния шампионат на 25-метров басейн в Китай през декември.
Над 600 плувци ще дойдат в Бургас, като досега са постъпили поръчки от осем страни - България, Англия, Гърция, Египет, Латвия, Молдова, Турция и Румъния. Най-силните родни плувци ще дадат всичко от себе си, с цел да покрият норматива за международния шампионат. Нека ги подкрепим!
Официалното разкриване на Международния шампионат по плуване ще бъде в 17.00 ч. на 12 октомври (петък), а градусът на страстта ще вдигне надарената Сантра с осъществяване на някои от огромните си шлагери.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР