Бургас. На територията на фестивала Burgas Jam ще бъдат монтирани

...
Бургас. На територията на фестивала Burgas Jam ще бъдат монтирани
Коментари Харесай

Бургас: По време на фестивала Burgas Jam ще бъдат монтирани екрани, на които публиката ще може да следи резултата от четвъртфиналите на Световното първенство по футбол

Бургас. На територията на фестивала " Burgas Jam " ще бъдат инсталирани огромни екрани, на които публиката ще може да следи резултата от двата четвъртфинала, включени в програмата на Световното състезание за 7 юли. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Burgas Jam се организира на територията на Пристанище " Бургас " наоколо до Морската гара. Музикалната стратегия ще бъде открита в 19.00 часа от гръцката алтърнатив група INK. Фестивалният вход обаче ще бъде отворен още в 17.00 часа, когато стартира първият четвъртфинал. Вторият е с начален час 21.00.
След група INK, на сцената ще излязат Николо Коцев, Бисер Иванов, Васил Първановски от ODD CREW, Славчо Николов от Б.Т.Р., Александър Мариновски от група " Сигнал ", както и Gus G - един от обичаните китаристи на Ози Озбърн. В гръмък дръм батъл ще вземат участие вездесъщият Стоян Янкулов - Стунджи и бързоръкият Николай Тошев. Водещ ще е Елена Розберг от радио Z-ROCK.
Тази година на фестивалната територия ще има доста повече места, от които да си закупите бира и вкусна храна. Специално за дамите ще се оферират забавни коктейли.
Не е зле да си закупите билет авансово, тъй като ще ви излезе по-евтино. До края на месец юни цената е промоционална - 14 лв.. От 1 юли до датата на музикалното събитие, 7 юли, билети ще се продават на постоянната цена от 18 лв..
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР