Бургас. Музикален фестивал Островът и приятели“ ще се проведе на

...
Бургас. Музикален фестивал Островът и приятели“ ще се проведе на
Коментари Харесай

Бургас: Музикален фестивал „Островът и приятели“ ще се проведе на остров Света Анастисия на 1 септември

Бургас. Музикален фестивал „ Островът и другари “ ще се организира на остров Света Анастисия на 1 септември. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . В първия ден на септември на бургаския остров на сцената на феста ще се изявят „ Banda del Padre “, „ Desy live Band “, а DJ Vagabond ще нажежава пристрастеностите с отличен асортимент от зареждащи сетове.
След съвсем 10 години на родната сцена, Banda Del Padre се утвърди като група с самостоятелен жанр и непрекъснато търсене и разбъркване на разнообразни музикални култури, чийто нов „ прочит “ се трансформират в самобитно странствуване в света на музиката. Този път пътешествието на групата е по море. По традиция бандата ще е на сцената с гост-приятел в лицето на Сани на перкусии.
Деси Андонова от Phuture Shock ще добави цветната конюнктура с chill-сесии. DESY ще е в компанията на обичани свои музиканти - Божидар Василев (тромбон, синтове), Димитър Горчаков (пиано) и гост-приятел Стефан Цеков на барабани.
Домакините на остров Света Анастасия са се погрижили и за кулинарната приятност на гостите. Присъстващите ще могат да опитат пресни морски ястия в бистро „ 100 години обратно ", да опитат от изкусителните чайове с билки от острова в „ Лекарна " или да отпият бързи напитки в " Бара против фара ".
Билети за фестивала „ Островът и другари " могат да бъдат закупени на място от Магазия 1 на бургаското пристанище от 15.00 часа на 1 септември след предварителна резервация на телефон 0882 004 124. В взаимозависимост от другарската компания пропуските са на цени от 50 лв. (1 човек), 90 лв. (2 човека), 160 лв. (4 човека), 350 лв. (10 човека). Цената на билета включва двупосочен билет за транспортен съд до остров Света Анастасия, както и вход до музикалната стратегия. При предпочитание, на острова могат да дебаркират яхти и лодки против 3 лв. на пътник, слизащ на острова и 30 лв. билет за концерта на място. За деца до 7 години се заплаща 3 лв. за пътуването с транспортен съд.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР