Бургас. Международно състезание от най-висок ранг ще събере в Бургас

...
Бургас. Международно състезание от най-висок ранг ще събере в Бургас
Коментари Харесай

Бургас: През ноември градът посреща най-силния плувен турнир за 2018 г.

Бургас. Международно съревнование от най-голям сан ще събере в Бургас над 600 плувци и звезди на плувните спортове от страната и чужбина. Това ще се случи на 10 и 11 ноември с първото издание на супер шампионата Burgas Swimming open `2018, оповестиха от пресцентъра на Общината .
Мястото е най-модерният плувен комплекс в България – Парк „ Арена ОЗК “ – Бургас, в ж.к. „ Славейков “. Той е с олимпийски размери, отговарящ на условията на Международната федерация по плувни спортове и на Европейската плувна лига. Турнирът ще събере състезатели във възрастови групи А(2008-2009); В(2007); C(2006); D(2004-2005).
Всеки от тях ще има право да взе участие в 4 самостоятелни дисциплини и щафети. Няма ограничаване за брой състезатели от клуб в една дисциплинираност, както и брой на състезателите в тима. Записванията за присъединяване ще продължат до 24 октомври на телефон +359885940291. Главен арбитър на шампионата ще бъде Вили Цеков.
Официалният старт на Burgas Swimming open 2018 ще бъде даден тъкмо в 16.30 часа на 10 ноември с неповторима стратегия. В нея, с изключение на огромните имена на плувните спортове у нас, акустиката на спортното оборудване ще тества с гласа си една от най-популярните млади български изпълнителки.
За всички изненади в програмата на шампионата ще продължим да ви осведомяваме през идващите седмици.
Водещ на събитието ще бъде коментаторът за „ Евроспорт “, динамото в плувните спортове Георги Чобанов. Той е интернационално приет и е първият от 21 години насам наш арбитър на Европейското състезание по плуване в Лондон.
Организатори на Burgas Swimming open 2018 са Семеен кодекс „ Акулите “, Унибетони, със специфичното подпомагане на Българска Федерация Плувни Спортове и Община Бургас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР