Бургас. Кино-литературният фестивал CineLibri в Бургас продължава с прожекцията на

...
Бургас. Кино-литературният фестивал CineLibri в Бургас продължава с прожекцията на
Коментари Харесай

Кино-литературният фестивал CineLibri в Бургас продължава с прожекцията на филма Смъртта на един автор

Бургас. Кино-литературният фестивал CineLibri в Бургас продължава с прожекцията на кино лентата " Смъртта на един създател ". Режисьор на лентата е Даниел Алфредсон. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Прожекцията е от 18.30 часа довечера в Експоцентър " Флора ". В функциите ще забележим Бен Кингсли, Тува Новотни, Майкъл Бърн, Вероника Ферес, Даниела Лавендер и други.
За кино лентата: Малка отворена лодка пори бурните талази край холандското крайбрежие. Няколко дни по-късно, когато вятърът утихва, разрушените остатъци от лодката са открити на няколко километра на юг. Междувременно в Стокхолм Давид получава уведомление от своя издател, че е дошъл ръкопис от фамозния публицист Гермунд Райн. Давид е превел по-ранните творби на Райн и пръв получава опция да работи по новата творба на писателя.
Филмите от фестивала CineLibri се излъчват всяка вечер от 18:30 часа в експоцентър " Флора ". Билетите са с постоянна цена 6 лв., 5 лв. за учащи и пенсионери, като могат да бъдат закупени на касата на Часовника, както и след 17:00 часа на място в експоцентър " Флора ".
За повече информация и дати на прожекциите посетете формалните фейсбук страници на събитието:
- Синелибри - Бургас;
- Синелибри.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР