Бургас. Капитанът на Женски футболен клуб Бургас“ Йоана Станкова е

...
Бургас. Капитанът на Женски футболен клуб Бургас“ Йоана Станкова е
Коментари Харесай

Йоана Станкова от Бургас е повикана за националния отбор по футбол за девойки до 19 години

Бургас. Капитанът на Женски футболен клуб „ Бургас “ Йоана Станкова е с повиквателна за националния тим на България за девойки до 19-годишна възраст. Това оповестиха от Община Бургас . Това е новото огромно самопризнание за златното момиче на Бургас във футбола.

„ Предстоят й интернационалните футболни срещи, с които се надяваме да популяризира Бургас и България! Успех и дано силата бъде с нея! “, оповестяват от ЖФК „ Бургас “.

Кметът Димитър Николов също поздрави Йоана за триумфа ѝ. „ Вече й предстоят интернационалните футболни срещи, с които се надяваме да популяризира Бургас и България! Успех и поздравления, Йоана Станкова! Ти потвърди, че когато следваш фантазиите си, те се сбъдват! “, сподели кметът Николов.

Това е следващият триумф за Йоана Станкова по пътя към фантазиите й. Само преди дни тя бе наградена с приз за „ Най-добър състезател “ от уредниците на шампионата „ Олимпия “ – Шумен. През последните години бургаският отбор не стопира да печели надпревари и да носи спортна популярност на града.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР