Бургас. Бургаският отбор по подводен риболов Черноморец“ оглави отборното класиране

...
Бургас. Бургаският отбор по подводен риболов Черноморец“ оглави отборното класиране
Коментари Харесай

Бургас: Валентин Люцканов за девети път е абсолютен шампион на България по подводен риболов

Бургас. Бургаският тим по подводен лов на риба „ Черноморец “ оглави отборното класиране и зае почетното първо място по време на 50-то юбилейно издание на Държавното състезание, което се организира този месец в Приморско. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . В него взеха присъединяване 65 състезатели от 16 тима от цялата страна – Бургас, Варна, Несебър, Шабла, Приморско, София. В отборната конкуренция бургаският отбор в състав Пламен Арабаджиев, Антон Арабаджиев, Николай Танев, Валентин Люцканов събра най-големия общ брой точки – общо 543,94. Втори е тима на „ Ватус Про “ Варна с 325,51 т., а трети е отбора на „ Портус Кария “ Шабла с 205,15 точки.
Индивидуално републикански първенец е Пламен Арабаджиев, още веднъж от „ Черноморец “ – Бургас, втори е съотборникът му Валентин Люцканов, а трети е Любен Ловчев от варненския „ Ватус Про “. Състезанието трябваше да се организира в три спортни дни, само че заради неприятни метеорологични условия (бурно море) бе кратко в два дни, в които беше извършена и отборната, и самостоятелната съревнования.
Това беше и последната изява на родните харпунисти за спортния сезон, след която се оформи и годишната Ранглиста, в която безспорен първенец за девета поредна година още веднъж е Валентин Люцканов от „ Черноморец “ – Бургас. Освен тази купа през актуалната спортна година той получи и влиятелното отличие на Купа България за четвърти път.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР