Бургас. Бургас ще бъде домакин на Националния дебатьорски форум, който

...
Бургас. Бургас ще бъде домакин на Националния дебатьорски форум, който
Коментари Харесай

Бургас: Градът ще бъде домакин на Националния дебатьорски форум от 2 до 6 март

Бургас. Бургас ще бъде хазаин на Националния дебатьорски конгрес, който ще се организира от 2 до 6 март. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Събитието е отворено за всички младежи, а негов уредник е Асоциация „ Дебати “ – България.
През годините форумът се утвърди като една от най-търсените благоприятни условия от студенти, възпитаници и учители от цялата страна, които желаят да подобрят уменията си за представяне и говорене пред аудитория.
Дебатьорските групи ще бъдат основани съгласно броя на участниците. Те ще имат опцията да преминат образования на български или британски език в студентски или училищен формат.
Асоциация „ Дебати “ – България ще обезпечи и потребни модули за учители и заинтригувани основатели на бъдещи клубове в страната.
Отделните образования ще води екип от ерудирани български и интернационалните треньори. Участниците във форума ще имат опция да учат от интернационалните светила в спортните диспути, които ще им оказват помощ да развиват своите умения.
В Националния дебатьорски конгрес ще се включат над 300 души. Различните модули ще се проведат в Бургаския свободен университет, ППМГ „ Акад. Н. Обрешков “, ОУ „ Ал. Г. Коджакафалията “ и в Експозиционен център „ Флора “.
Партньори на Националния дебатьорски конгрес са Община Бургас, Бургаският свободен университет, ППМГ „ Акад. Н. Обрешков “, ОУ „ Ал. Г. Коджакафалията “ и Експозиционен център „ Флора “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР