Бургас. Бургас се включва във втория етап на кампанията Неочаквана

...
Бургас. Бургас се включва във втория етап на кампанията Неочаквана
Коментари Харесай

Бургас: Градът се включва във втория етап на кампанията „Неочаквана ваканция“

Бургас. Бургас се включва във втория стадий на акцията „ Неочаквана почивка “, която се провежда от Министерството на туризма. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Инициативата ще премине под надпис „ Една отмора в никакъв случай не стига! “. Целта ѝ е да се разпространяват разнообразните благоприятни условия за туризъм в страната и да се насърчат повече българи да почиват у нас.
В конкуренцията за над 20 безвъзмездни ваканции могат да се включат всички туристи, осъществили минимум три или повече поредни нощувки у нас през интервала 1 април-31 май 2018 година Те би трябвало да се записват на уеб страницата на самодейността: https://www.neochakvanavakancia.bg/, представяйки годен документ за осъществената отмора.
В акцията могат да се включат безграничен брой нощувки, осъществени в интервала на играта, като Министерството на туризма има право да ревизира валидността на всяка регистрация. Периодът за включване за присъединяване в акцията е до 10 юни.
Цялостната идея за играта включва разпространение по телевизионни, радио и онлайн канали в редица водещи български медии. Наградите са ваканции в страната, предоставени от сътрудници на Министерство на туризма. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени в постройката на Министерството на туризма чрез особено създаден програмен продукт в наличието на нотариус не по- късно от 18 юни 2018 година и ще бъдат оповестени на интернет страницата на акцията.
И Община Бургас се включва във втория стадий на акцията „ Неочаквана почивка “ с забавни и вълнуващи награди. Първата премия е ваучер за двама, за посещаване и нощувка в Търговска колегия „ Остров Света Анастасия “. Втората премия е ваучер за в двете посоки пътешестване до Търговска колегия „ Остров Света Анастасия “ и посещаване на музейна експозиция + посещаване на интерактивен музей при Търговска колегия „ Аквe калиде “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР