Бумът на строителството, както и фактът, че българинът се нарежда

...
Бумът на строителството, както и фактът, че българинът се нарежда
Коментари Харесай

Ново във Варна - Провери качеството на имот преди да купиш


Бумът на строителството, както и фактът, че българинът се подрежда на 7-мо място в Европейски Съюз по % на жителите, притежаващи лично жилище, както и прогнозите, че пазарът на парцелите ще пораства през 2020 дават почва за развиване на нови услуги в сектора. Варненската компания Строй специалист предлага на всички, които скоро са купили свое жилище или им следва закупуване на такова – ново или остаряло строителство опция за професионална оценка на качеството на парцела.

„ Жилище не се купува всеки ден и от ден на ден хора избират да влагат в първична оценка, която да им даде информация за качеството на строителството, подовите настилки, да не приказваме за ВиК и електрическите мрежи, които остават скрити за просто око. Една такава инспекция може да ви помогне да свалите от цената на парцела, в случай че се чака следващ ремонт или пък ангажимент от страна на вложителя за премахване на нередностите. “ – разяснява ГеоргиДимитров – управител на Строй Експерт.

Подобна услуга съществува в Европа от доста години и ви освобождава от нуждата да търсите прочут – занаятчия, с който да обикаляте по огледи и който може би не схваща от всичко, което би трябвало да се ревизира.

Екипът на новата варненска компания е формиран от експерти в инспекцията на качеството на строителство на здания, правене на мнения за техническото положение на обекта, ВиК и електрическа мрежа, както и идентифициране на неизправности и несъвместимости с държавните спецификации и разпореждания.

Възползвайте се от услугите на специалистите през днешния ден, с цел да нямате грижи на следващия ден. Екипът на Stroy Expert Варна е на Ваша страна и Ви предлага:

* Проверка на техническото положение на ново и остаряло строителство

* Проверка на електрически и водопроводни системи

* Строителна ревизия по време на строителство

* Проверка за остатъчна влага от строителни процеси

* Проверка на техническо положение на подови настилки

* Идентифициране и локализиране на течове

* Пълно мнение на техническото положение на обекта

Много търсени се оказват и характерните услуги, като инспекция на акустиката в дома Ви, радонова газова инспекция и инженерни препоръки свързани с архитектурния проект и възпрепятстващи бъдещи неизправности.

Действайте превантивно, спестете си непредвидени разноски, не се колебайте. Проверете експертно и осигурете дома си още през днешния ден, с цел да си спестите главоболия в бъдеще...

Специалистите на Stroy Expert ще изготвят цялостен разбор на техническото положение на обекта, а при открит проблем ще Ви дадат ясни насоки за неговото разрешаване.Благодарение на композиция от способи за бързо и професионално локализиране на „ невидими “ за вас неизправности и нередности в дома Ви, ще предотвратят непредвидени вреди и съществени грижи в бъдеще.

Вместо да рискувате ненужно с непредвидени ремонтни разноски, доверете се на нас - Stroy Expert Варна https://stroyexpert.bg/

Не отлагайте, потърсете ни на: 0886 317 962, 0887777462

 

*публикация

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР