Булсатком“ ЕООД (Булсатком) и TV1 обявиха стратегическото си партньорство, в

...
Булсатком“ ЕООД (Булсатком) и TV1 обявиха стратегическото си партньорство, в
Коментари Харесай

Булсатком и TV1 обявяват стратегическо партньорство |

„ Булсатком “ ЕООД (Булсатком) и TV1 оповестиха стратегическото си партньорство, в границите на което операторът придобива правата за препродажба на рекламното време в телевизионния канал, както и правата за неговото разпространяване.

От месец септември политематичният и публицистичен канал TV1 е на основната 4-та позиция в листата канали на Булсатком. В резултат на стратегическото партньорство и започвайки от 15-ти септември, TV1 ще обнови визията на канала и ще стартира поетапно да уголемява програмната скица с новинарски излъчвания и настоящи излъчвания, фокусирани върху обществени и значими тематики.

„ Това стратегическо партньорство е следващото доказателство за това, че Булсатком се грижи за своите клиенти като предлага разнообразна и висококачествена продукция. За нас е значимо на основната 4-та позиция да се популяризира самостоятелен артикул, отговарящ на най-високите стандарти за безпристрастна и качествена журналистика. Смятаме, че сме намерили верния сътрудник в лицето на ТV1 ”, споделя Станислав Георгиев, изпълнителен шеф на Булсатком.

Зрителите на TV1 ще имат опция да любуват на вечерно комедийно шоу и редица излъчвания, свързани с изкуството, креативен персони, спорт, музика, литература и други.

Промените в TV1 са в отговор и на потребителските упования. Каналът е прочут на аудиторията освен от дребния екран, само че и в обществените мрежи, където се дискутират излъчвания по тематики, свързани с политика, просвета, здраве, просвета и изкуство.



„ В тези значими моменти от нашето съвремие, ще създадем място за свободни отзиви, диспути и разбори, ще задаваме въпроси. Това е нашият принос да помогнем на политиците, институциите, на обществото по пътя на демокрацията! “, споделя Румен Ковачев, управител и притежател на TV1.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР