BULLET FOR MY VALENTINE ще разтърсят България с един невероятен

...
BULLET FOR MY VALENTINE ще разтърсят България с един невероятен
Коментари Харесай

BULLET FOR MY VALENTINE с уникално шоу в София през април

BULLET FOR MY VALENTINE ще раздрусат България с един необикновен концерт! Британската четворка ще свири на българска сцена на 7 април в Зимния замък на спорта.
С шест албума зад тила си BULLET FOR MY VALENTINE са одобрени като една от най-успешни английски метъл групи. Формирани под името Jeff Killed John през 1998, те за извънредно малко време реализират огромна известност. Дебютният им албум от 2005 The Poison, последван от Scream Aim Fire от 2008, ги изстрелват на върха на класациите. Следващите студийни албуми Fever, Temper Temper и Venom затвърждават позицията им на международната музикална сцена с милионни продажби и премия за Най-добра английска тайфа на Kerrang! Awards три следващи години. Носители са и на оценки в категория Най-добър сингъл, Най-добра тайфа онлайн и Най-добър английски дебют. Групата е приета освен от почитателите и медиите, само че и от музикантите, които са ги въодушевили в самото начало – банди като Iron Maiden и Metallica персонално избират BULLET FOR MY VALENTINE да са част от турнетата им и да споделят една сцена с тях.
В новият албум Gravity (2018) групата разкрива креативния си гений както в никакъв случай до в този момент, съчетавайки електронни детайли с присъщото за тях хард рок звучене. На идното турне ще забележим BULLET FOR MY VALENTINE в състав Matt Tuck (вокал, китара), Michael ‘Padge’ Paget (беквокали и китара), Jamie Mathias (бас) и Jason Bowld (ударни).
Българските почитатели на BULLET FOR MY VALENTINE ще имат удоволствието да се насладят на разбиващите им осъществявания онлайн на 7 април 2019 в Зимния замък на спорта.
БИЛЕТИ
Първите 200 билета от двете ценови категории (правостоящи и седящи) ще са на промоционална цена – надлежно 40 и 50 лева!
Следващите ще са на цени 60 и 70 лева, а в деня на концерта - 80 и 90 лева
Билетите за концерта на BULLET FOR MY VALENTINE могат да бъдат закупени в мрежите на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.
ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА:
11 януари (петък) 2019г. от 10:00ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР