БулфотоВчера сайтът Фрог нюз излезе със сензационното твърдение, че Делян

...
БулфотоВчера сайтът Фрог нюз излезе със сензационното твърдение, че Делян
Коментари Харесай

Стандарт: Нова национална драма: Пребит ли е Пеевски от руски спецслужби и колко шева са му направили в Швейцария

Булфото

Вчера уеб сайтът " Фрог нюз " излезе със сензационното изказване, че Делян Пеевски и защитата му са свиреп пребити от съветски Спецназ в Дубай и се лекува в Швейцария.

Потвърждение не се получи към този момент от на никое място.

Знаков коментар, само че завоалиран по тематиката прави " Стандарт ".

Ето какво оповестява изданието, създавайки чувство, че знае повече, в сравнение с споделя:

" На кого липсва Пеевски?

Въпросът при него към този момент не е кой, а коя?

Основният проблем в страната към този момент не е ще има ли държавно управление. Или по кое време ще проговори Слави Трифонов. Отшумя даже всенародното неспокойствие за какво Борисов се подпира с патерицата на здравия, не на болния крайник. Застигна ни нова национална драма: Наистина ли Пеевски е пребит от най-страшните съветски спецслужби някъде в Дубай и какъв брой шева са му създали хирурзите в Швейцария?

Оставяме настрани сензационното разобличаване, че „ покушението ” е осъществено поради опита на Пеевски да записва охранителна компания в Катар и да покрие там 60 свои доближени.

По-интересно е за какво Пеевски още веднъж влезе в дневния ред на страната в случай, че го няма нито в медиите, нито в Народното събрание. А се оказа, че липсва на всички. И като цел. И като опрощение.

Вчера се огласи, че свободата на медиите у нас е пропаднала на последното ходило – 112-тото. Станаха ли по-свободни медиите без Пеевски? Намаля ли автоцензурата? А по-малко ненавист ли има в политиката?Или ще се окаже, че когато целта е една, всички са удовлетворени. Няма ли я – всеки е жертва.

Всъщност, постоянно когато замирише на избори, идват две тематики – Росенец и Пеевски. През лятото след щурма на морския бряг, последва непреодолимо предпочитание за турско кафе в „ Берлин ”. Сега в Народното събрание се надцакват за комисия Росенец. Но споделят, Пеевски продал „ Берлин ”. Та по тази причина почитателите му го търсят от Емирствата до Алпите.

Както постоянно обаче, ченгетата се престараха и компютрите станаха компоти. Вместо да го застигне съветско ресто, кремълска диета го преобразила.

И всички питат не кой преби Пеевски, а коя е тайната рецепта. И за какво групата на Движение за права и свободи наподобява по този начин добре на фона целия шкембе гейт. "

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР