БулфотоСлед Ернестина Шинова ВМРО извърши и други трансфери на популярни

...
БулфотоСлед Ернестина Шинова ВМРО извърши и други трансфери на популярни
Коментари Харесай

Листата на патриотите от ВМРО: Шоубизнес, мода, латинопартизани и агент Тенев

Булфото

След Ернестина Шинова Вътрешна македонска революционна организация извърши и други прехвърляния на известни лица от света на шоубизнеса.

Кристина Димитрова, Искрен Пецов и сътрудник Тенев влизат в листите на Вътрешна македонска революционна организация като гражданска квота.

Те са представители на партията СЕК (Средна европейска класа), която има съглашение за поддръжка с Вътрешна македонска революционна организация за парламентарните избори.

Жени Калканджиева ще е в листата на ВМРО в Хасково - тя също е представител на гражданската квота.

Председателят на СЕК Георги Манев е измежду претендентите, само че в Бургас.

Известната естрадна певица Кристина Димитрова ще заеме своето място измежду претендентите в Кюстендил и 23-и МИР София.

Искрен Пецов е измежду имената в 24-и МИР и в София - област, а светският хроникьор Иван Тенев, станал прочут в обществото като „ Агент Тенев “, ще води борба паралелно с него в 24-и МИР.

" Средна европейска класа е партия, която е основана в поддръжка на дребния и междинен бизнес. Основните правила, които нейните почитатели изповядват, са доста сходни с огромна част от възгледите на Вътрешна македонска революционна организация. Това е и повода за поддръжката и присъединяване на нейни представители в листите на Вътрешна македонска революционна организация. Това не е първото съдействие на двете партии " - разясниха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

Съюзът на патриотичните сили " Защита " и Земеделският съюз " Александър Стамболийски " също заявиха поддръжката си за Вътрешна македонска революционна организация и техни представители ще бъдат в листите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР