БулфотоПозиция на Сдружението на заведенията в България: Обявяваме награда за

...
БулфотоПозиция на Сдружението на заведенията в България: Обявяваме награда за
Коментари Харесай

Заведенията обявиха 1000 лева награда за снимка на Мутафчийски или министър Ангелов в ресторант

Булфото

Позиция на Сдружението на заведенията в България:

" Обявяваме премия за доказателства против министъра на здравеопазването Костадин Ангелов или шефа на щаба военачалник Мутафчийски.

100 лева кеш и още 900 лева под формата на ваучери за заведения за първия човек, който ни изпрати доказателствен материал, че министърът на здравеопазването Костадин Ангелов или началникът на " нощ " военачалник Мутафчийски нарушават личните си заповеди и посещават заведения за хранене или различен вид заведения.

Повод за това наше деяние са сигналите, които сдружението получихме, че въпросните хора посещават заведения, които съгласно тях са най-опасни за разпространяването на вируса и към този момент четвърти месец не работят. Оказва се, че най-вероятно, това не пречи на виновните за издаването на дискриминационни забрани лица да нарушават личните си заповеди.

Смятаме, че точно те би следвало да дават образец на всички останали, а не противоположното. Напомняме, че заведенията за хранене към хотелите не попадат към възбраната за работа, само че даже и това не би следвало да бъде опрощение за тях, в случай че въпреки всичко слуховете излязат правилни. Напомняме също, че на следващия ден е 14-и февруари и мощно се надяваме, че с това наше деяние ще развалим възможните техни проекти за празнуване.

Ще напомним и още нещо! Преди тъкмо 10 дни, на 03.02., изпратихме покана към министър Ангелов за обществен спор, на която до ден сегашен той не ни отговори по никакъв метод, а се скри като..... човек, който няма причини, с които да се изправи против нас! Това ние го знаем доста добре, само че искахме и цялата общност да го чуе и види в народен ефир. Отговор не последва!

Важно: за доказателствен материал ще се смятат само фотоси или клипове, на които участва министърът на здравеопазването Костадин Ангелов или военачалник Мутафчийски, в ресторант или различен вид заведение, на които ясно се вижда, че датата на въпросния материал е от началото на възбраната за работа на заведенията!

Втора премия: 100 лева кеш и 400 лева под формата на ваучери за доказателствени материали с присъединяване на доцент Кунчев, професор Балтов или професор Кантарджиев.

Всички фотоси или клипове би трябвало да бъдат изпратени на нашия имейл: [email protected]

Първият, изпратил доказателство за нарушаване на възбраната, автоматизирано печели оповестената премия ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР