“Булфарма - най-големият частен инвеститор в здравеопазването, започна строителството на

...
“Булфарма - най-големият частен инвеститор в здравеопазването, започна строителството на
Коментари Харесай

Модерен ресторант завършва комплекса на МБАЛ Пълмед

“Булфарма ” - най-големият частен вложител в опазването на здравето, стартира строителството на нов ресторант - заведение за публично хранене, обслужващо чиновници, пациенти и посетители на комплекс „ Пълмед “. Той попада в терен по проекта на Ж.К. " Кишинев " директно до бул. „ Пещерско шосе ”. Проектанти на обекта са „ Архитектурно бюро Атех ” с водещ архитект арх. Весела Дечева.

Триетажната постройка на ресторанта e развита като сутерен и отчасти второ равнище с покривна тераса. Влизането към ресторанта ще става от юг, а на изток и запад са планувани второстепенни входове. На източната фасада са заложени още три входа/изхода - надлежно за зареждане на кухнята, за експедиция на кетъринга и за изнасяне на отпадъците.

На партерно равнище са залата за хранене, бюфетът за издаване на храната; кухнята; дневен склад; офис за управителя; тоалетни за посетителите; миялно и помещение за боклуци. Вторият етаж е непълен и в него посетителите ще могат да отседнат в кафе-аперитив. В непосредственост е планувана и VIP зала за хранене на чиновниците на болничния комплекс. По-голямата част от етажа е развита като покривна тераса, което ще внесе повече зеленина в интериора на заведението.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР