Буквално за часове новиятмузикален проект на фолк дивата събра над

...
Буквално за часове новиятмузикален проект на фолк дивата събра над
Коментари Харесай

Половин милион гледат „Старай се да си първи“на Алисия


Буквално за часове новиятмузикален план на фолк дивата събра над половин милион прегледа в YouTube и към този момент e под номер 1 в клиповете, които набират известност.
Песента и е специфичен жест от фолк звездата за всички нейнипочитателки.„ Това е най-женският месец от годината. Искаше ми се да направя нещо особено и персонално за дамите. Радвам се, чепремиерата на „ Старай се да си първи “ съответства и с моя рожден ден.

Всяка година получавам страхотни пожелания иподаръци за моя празник и желаех тази година да направя същото за моите фенове “ – показа тя. Звездата на Ара мюзик пусна новото си видео точно на своя рожден ден, който е на 1 март. „ Благодарнасъм, чеимамвсичко, закоетосъммечтала и сенадявамсамодамогадагозадържазадълго “, добави тя в своя профил в обществената мрежа.
Във видеото на песента https://www.youtube.com/watch?v=N-Iaer8CLOwпевицата сменя няколко визии, като споделя, че сама се е погрижила за тях.„ Реших този път да заложа на себе си за стайлинга. Разбира се, зад мен стои огромен екип. Надявам се и песента, иклипът към нея да харесат на моите фенове “ – добави настоящата изпълнителка.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР