Буквално преди няколко седмици се състоя официалния анонс на известния

...
Буквално преди няколко седмици се състоя официалния анонс на известния
Коментари Харесай

LG G8 ThinQ ще може да надмине Samsung Galaxy S9

Буквално преди няколко седмици се състоя формалния анонс на известния телефон LG G7 ThinQ, който съставлява мобилно устройство от топ-ниво, само че на фона на Samsung Galaxy S9 той наподобява стар.
Причината, съгласно производителя, е станал потребления IPS-екран, въпреки и той да е един от най-хубавите в света. Ето за какво в този момент в ход е създаването на нов модел, който ще се появи по рафтовете на магазините под името LG G8 ThinQ.



Известният китайски инсайдер Ice Universe показа първите детайлности за флагманския смарт телефон LG G8 ThinQ. Според него, този уред ще получи доста по-добър екран в равнение със настоящия модел. Неговата резолюция ще бъде към този момент не 3K, както до в този момент, а 4K.

Към момента, такова решение може да се срещне единствено в телефоните на Sony от гамата Premium.

Във връзка с това, инсайдерът е уверен, че LG G8 ThinQ най-сетне ще „скъса“ Samsung Galaxy S9, само че това ще се случи прекомерно късно.



Устройството ще бъде пуснато в продажба през първата половина на 2019 година Дотогава обаче обществото към този момент ще види Galaxy S10. Той ще получи доста разлики от настоящия модел.

В частност, на него се приписва вграден в екрана скенер за пръстови отпечатъци, пълностоен 3D Face лицев скенер, както и редица други функционалности.

За страдание, няма данни за новия флагман на LG, само че те ще се появят единствено за няколко месеца – до края на годината.

Сега може единствено да се допусна, че апаратът в лицето на LG G8 ThinQ ще може да се похвали с 8-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 855 с тактова периодичност от 3,1 Ghz и графиката Adreno 640. Ту евентуално ще участва още модем с поддръжка на 5G мрежата, отбрана от навлизане на вода IP68, както и редица други функционалности.

По-рано се организира анонса на LG V35 ThinQ – това е флагман с най-новия процесор, само че без разрез в екрана, който участва в модела LG G7.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР