Буквално минути, след като обвиняемият бизнесмен Пламен Бобоков показа в

...
Буквално минути, след като обвиняемият бизнесмен Пламен Бобоков показа в
Коментари Харесай

Появи се чат на Бобоков с Prezident – Rumen Radev и друг с Desi Radeva

Буквално минути, откакто обвиненият предприемач Пламен Бобоков сподели в ефира на bTV чатове, за които твърди, че са с премиера Бойко Борисов, прокуратурата популяризира посредством пресцентъра си и други негови онлайн диалози – с консуматор Prezident – Rumen Radev и с различен на име Desi Radeva*.

На скрийншотите се вижда следното известие от 29 септември м.г., изпратено от Бобоков: „ Привет от Монровия! Сенатът гласоподава през вчерашния ден нашата концесия и Приста Порт е към този момент формален концесионер на пристанище Бюкянън в идващите 25 години!......Президент Джордж Уеа доста би се радвал да се види и запознае с теб! Ето за какво е належащо и съществено назначение на дипломат в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на идния огромен конгрес в Ню Йорк и големи благодарности за поддръжката! Пратил съм координатите, в случай че има потребност от нещо съм на линия 24/7! “.

Има и друга връзка сред двамата, само че тя е заличена на скрийншотите и се виждат единствено дати, като всичките са през 2019 година и 2020 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР