Букмейкърските прогнози ни отреждат трета позицияГрупа Equinox ще спечели второ

...
Букмейкърските прогнози ни отреждат трета позицияГрупа Equinox ще спечели второ
Коментари Харесай

Печелим второ място на Евровизия

Букмейкърските прогнози ни отреждат трета позиция

Група Equinox ще завоюва второ място на Евровизия - това е мнението на почитателите на влиятелния конкурс. Гласуване в най-посещавания самостоятелен уебсайт, отдаден на музикалната конкуренция – wiwibloggs.com, ни слага на косъм от заветната челна позиция.

Според анкетата България взима сребърен орден с 8,25% от гласовете, а пред нас е Испания с дребната разлика от 0,23%. В уеб страницата има и без значение жури от 20 члена, чиято сборна оценка за представянето на страната ни досега е 8 от оптималната 10.

Спрямо букмейкърските залози към днешна дата група Equinox ще приключи на трето място на Евровизия, написа Монитор. Страната ни е на трето място като най-популярен залог с 9,51% в oddschecker. com, който събира данни от най-големите букмейкърски уеб сайтове в света.

Водят ни единствено Италия и Португалия, като и двете страни си разделят първото място с по 12,76%.

Факт е, че известността на изпълнителите на Bones се подвигна с няколко пункта, откакто миналогодишният ни представител

Крис Костов пази гърба им на сцената в Амстердам.

Момчето-чудо изви глас дружно с Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Трей Кембъл в Амстердам, с цел да замести Джони Мануел, който имаше ангажимент в Щатите.

Жана и компания ще мерят вокални сили в първия полуфинал с още 15 страни на 8 май под номер 10. Другите страни, които ще излязат на сцената тогава, са Беларус, Литва, Албания, Чехия, Белгия, Исландия, Азербайджан, Израел, Естония, Швейцария, Финландия, Австрия, Ирландия, Армения, Кипър, Хърватия, Гърция и Македония. По традиция 10 страни от всеки полуфинал ще продължат напред към огромния концерт на 12 май.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР