Будепеща. Правителството на Унгария в понеделник ще прецени какви конкретни

...
Будепеща. Правителството на Унгария в понеделник ще прецени какви конкретни
Коментари Харесай

Виктор Орбан: Планът е да пратят наемници от Брюксел, които да пускат мигрантите, ще предприемем правни мерки срещу решението на ЕС

Будепеща. Правителството на Унгария в понеделник ще реши какви съответни правни ограничения ще предприеме по отношение на решението на Европейския парламент да стартира наказателна процедура против Будапеща за нарушение на демократичните стандарти, съобщи министър председателят на страната Виктор Орбан в петък, предава Reuters .
В сряда, напомня английската организация, Екологичен потенциал стартира санкционна процедура за нарушение на демократичните правила, гражданските права и за корупция.
Орбан, който е един от най-отявлените съперници на мюсюлманската миграция към Европейския съюз, означи, че поради европейските избори, които би трябвало да се проведат през май следващата година, дните на сегашния парламент са преброени.
Той също разкритикува немския канцлер Ангела Меркел, откакто тя прикани страните-членки на Съюза да обезпечат задоволителни права на европейската гранична работа ФРОНТЕКС, посредством които тя да се опита да спре незаконната миграция, в сходство с проекта на Европейската комисия.
„ Значи, проектът е, защото Унгария не може да бъде принудена да приема мигранти, да й бъдат отнети правата да пази границите си “, съобщи Орбан.
„ Те желаят да изпратят тук наемници от Брюксел и да лишават това... от нашите маджарски синове... които пазят границите. И ние не би трябвало да имаме никакви илюзии, те ще пуснат вътре мигрантите “, уверен е унгарският водач.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР