Буден пловдивчанин сигнализира Plovdiv24.bg за поголовно неспазване на правилата от

...
Буден пловдивчанин сигнализира Plovdiv24.bg за поголовно неспазване на правилата от
Коментари Харесай

Масово газене на пътните закони в центъра на Пловдив

Буден пловдивчанин алармира Plovdiv24.bg за поголовно неспазване на разпоредбите от страна на водачите в центъра на града. Ето защо иде тирада:

Здравейте, това е кръстовището на ул. " Иван Перпелиев " и ул. " Св. Гора ", което неотдавна претърпя ремонт и нова регулация на придвижването. Оттогава ул. " Иван Перпелиев " е еднопосочна в сектора от ул. " Св. Гора " до ул. " Георги Тертер ". Също от този момент стартира и поголовното неспазване на разпоредбите от страна на водачите.

Изпращам ви малко видео плюс фотоси, с цел да видите за какви всеобщи нарушавания става въпрос. За 3 минути преброих към 20 нарушителя, представете си какъв брой са за 1 ден. Надявам се посредством сигнала към вашата медия да бъдат подхванати незабавни ограничения от страна на виновните институции, преди да е зародил сериозен случай. Като вероятен вид за справяне с казуса предлагам да бъдат сложени гумени колчета по продължение на двойната разграничителна линия, както и по края на маркираната с успоредни линии зона против т. нар хотел на " цар Киро ", сходни на тези в подлеза под Централна поща. Благодаря.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР