bTV Варна ще бъде разтърсена и тази вечер от симфоничен и

...
bTV
Варна ще бъде разтърсена и тази вечер от симфоничен и
Коментари Харесай

Nightwish за концерта във Варна: Ще е много диво и шумно

bTV Варна ще бъде разтърсена и довечера от симфоничен и епик рок. " Апокалиптика " и Nightwish са огромните звезди на рокфестивала в морската столица.

Описват музиката на финландската група като метъл опера, героичен или симфоничен рок. За тазгодишното си турне Nightwish издадоха компилация с най-хубавите си части.

" Мисля, че ще е доста диво и шумно, с доста пристрастеност. Това е особено турне, тъй като честваме 20-годишнина и вместо нов албум представяме най-хубавото ", сподели пред bTV вокалистката на Nightwish Флоор Янсен. 

Тя е в Nightwish от 6 години. Признава, че началото е било мъчно.

" Аз съм холандка, не съм финландка, момиче съм, а не момче. Те към този момент бяха одобрена група, само че се оказа, че имаме химия между тях, която става все по-силна с годините ", съобщи Янсен.  

" Понякога получаваш ентусиазъм просто ей по този начин, с едно мигване, започваш да пишеш и свириш, всичко е в главата ти. Друг път имаш единствено няколко думи, звучат добре, само че знаеш, че искаш повече и лишава месеци, от време на време даже години ", сподели Марко Хиетала, бас и вокали на Nightwish.  

Догодина групата стартира работа по нов албум.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР