БТВ В трезора, който маскирани бандити опитаха да оберат тази нощ,

...
БТВ
В трезора, който маскирани бандити опитаха да оберат тази нощ,
Коментари Харесай

Около 1 милион лева е имало в трезора, който опитаха да оберат

 БТВ В трезора, който маскирани бандити пробваха да оберат тази нощ, е имало към 1 милион лв.. Това обявиха от прокуратурата на ексклузивен брифинг, съобщи bTV.

От там прецизираха, че причинителите на нападението са били трима.

В момента тече издирвателна акция, а в града има засилено полицейско наличие.

Престъплението е станало към 5 ч. сутринта. Нападателите са влезнали през непряк вход, обезвредили са защитата, заключвайки го с белезници, само че не са съумели да вземат сумата, която е била предопределена за пенсии на идващия ден.

Зам.-окръжният прокурор Влашев съобщи: " Сумата е забележителна. Ужасяваща е безотговорността от страна на " БГ пощи " при съхранението и опазването на средствата ". 

" Проникнато е през врата зад централния вход. Охраната е бил в стаичката си при леглото. Охраната е бил един човек. Работим по всички версии. Има записи от охранителните камери, само че няма очевидци. Охраната се състои от пазач към пощите и защита от външна компания. Когато изясним всички условия, ще дадем повече детайлности ", посочи той.

" Извършителите към този момент са били трима маскирани. Били са въоръжени, само че не мога да кажа с какво. Сработил е сензор на охранителната компания “, добави Влашев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР